”Jocurile outdoor ale copiilor – INVICTUS”, Etapa locală, Sibiu, 11.05.2018

  1. Despre competiție

”Jocurile outdoor ale copiilor – INVICTUS” este o competiție sportivă inspirată din proiectul educațional Natura de lângă noi organizat în perioada 2016 – 2017, în cadrul grupei Prietenii naturii de la Gradinița cu PP Nr. 22 Sibiu.

Acest proiect este realizat de Grădinița cu P.P. nr.22 Sibiu împreună cu Asociația Voluntarilor Invictus,  un grup de voluntari militari și civili care doresc să facă diferența, să schimbe, să motiveze și să inspire.

Viziunea și nivelul de ambiție al echipei de proiect urmăresc extinderea competiției în perioada 2018 – 2020 la nivel local, județean și național.

Etapa locală a competiției ”Jocurile outdoor ale copiilor – INVICTUS” presupune parcurgerea unui traseu cu obstacole, în mediul outdoor, adresată copiilor din grupele mari și clasele pregătitoare din grădinițele și școlile din Sibiu, care provoacă copiii la mișcare pentru sănătate, într-un mediu competitiv.

Curseleorganizate în cadrul acestei competiții sunt următoarele:

  • Cursa individuală INVICTUS, feminin și masculin, pentru două categorii de vârstă, respectiv grupa mare și clasa pregătitoare;
  • Cursa pe echipe CAMARAD, pentru echipe mixte de câte 3 participanți, dintre care minim o fată, pentru două categorii de vârstă, respectiv grupa mare și clasa pregătitoare.